Вижте разкоша, в който тъне инфлуенсърката Хубавицата не можа  да

...
Вижте разкоша, в който тъне инфлуенсърката Хубавицата не можа  да
Коментари Харесай

Мирослава от Игри на волята показа луксозния си дворец

Вижте разкоша, в който тъне инфлуенсърката

Хубавицата не можа  да стигне до  финала, само че не се тормози. Мирослава се трансформира в топ звезда и инфлуенсър след Игрите, а в този момент е напът да стане и влогър. Брюнетката  скоро откри  личен Ютюб канал, където няма да се занимава с елементарни реклами, сходно на нашенските влогъри, а ще се показва като сполучлива стопанка, ще бъде и водеща.

Мира ще кани посетители в първокласния си  дом и там ще готвят  ястия дружно. Но акцентът няма да са уменията в кухнята, а кулинарията ще ги сближава и подготвя към откровени диалози. 

Първи от звездите посетители бе Куков. Който напусна шоуто на ранен стадий, само че стана емблематичен воин на Игрите в 4-ия сезон.

Мирослава и Куков сготвиха дружно родопски пататник. Красавицата, която е от този край сподели по какъв начин се точат домашни кори. Но и той сподели забележителни умения. Но това, което направи усещане е модерната конюнктура.

Кухнята на Мира е решена в монохромни тонове, които сега са на респект из Европа, съвременни са и в Щатите.  Обзаведена е с дизайнерски шкафове, само че това, което се набива на очи са готварските уреди, които са вградени и  кухненските плотове в черно.

Дневната с столова е в стила на кухнята, само че там са вкарани  бели детайли, които я вършат да  наподобява още по-луксозно.

Наред стаята се кипри огромна трапезна маса, комфортна за разточителните угощения. Куков обаче като експерт, нали е ландшафтен проектант имаше забележка  към домакинята.  Той я посъветва да освежи дома си, като вкара повече цветя  и жива растителност в палата си.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР